Van Geloven

Welkom op onze vernieuwde website

Met veel enthousiasme presenteren wij u onze nieuwe website! Niet alleen hebben wij de nieuwe site een design gegeven dat een representatiever beeld geeft van ons bedrijf en onze ambities, ook hebben wij hard gewerkt aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid.

Er zijn nieuwe mogelijkheden toegevoegd waarbij u op een snelle manier op de hoogte bent van alle nieuwtjes, promoties, leuke recepten maar ook op gebied van Social Media! Bent u zelf niet actief met Twitter? Volg nu op onze site wat de trending topics op het gebied van snacks zijn!

Eenvoudig en snel product informatie opzoeken

Gemak en snelheid staan centraal op de nieuwe website. Op een eenvoudige en snelle manier is nu alle informatie te vinden over ons assortiment. Via een kruimelpad navigeert u snel naar het juiste product waarnaar u op zoek bent. Zo weet u altijd waar u zit en hoe u weer terugkomt op een eerder bekeken product. Daarnaast is natuurlijk onze volledige assortimentsbrochure te downloaden. Het platform PS in Foodservice is ook aan de site gekoppeld waardoor u snel op de hoogte bent van alle voedingswaarden en specificaties van de producten. Op deze manier kunt u ook uw klant van de juiste informatie voorzien als hierom gevraagd wordt.

Recepten om inspiratie op te doen

Een nieuw platform dat voor uw assortiment inspiratie biedt door een carrousel aan lekkere recepten. Tips en tricks over variatie, bereidingswijzen en presentatie horen hier natuurlijk bij. Op dit platform zullen we blijven ontwikkelen en nieuwe recepten blijven laden. Blijf dus op de hoogte!

Beeld- en promotiemateriaal

Uiteraard kunt u nog steeds alle beelden van onze merken en producten downloaden via de beeldbank. Het aanvragen van promotiemateriaal zoals: tafelstandaards, leaflets, posters maar ook de filmpjes voor narrowcasting op uw schermen gaat hier met gemak. Er staan trouwens regelmatig speciale acties en promoties op om bepaalde snacks nog meer onder de aandacht van uw klanten te brengen.

Producten

De Vegetarische Kipkorn van Mora is geselecteerd voor de Vegan Awards 2019, binnen de categorie ‘’beste vegan product’’.

Van Geloven

Tilburg, 2 september 2019 - Van Geloven (bekend van onder meer de merken Mora en Van Dobben) zal haar directie vanaf volgend jaar op een aantal posities wijzigen.

Van Geloven

Genieten van de kleine feestjes van het leven. Dat is waar wij met onze snacks een bijdrage aan kunnen leveren. Helaas zijn die momenten niet overal en voor iedereen vanzelfsprekend. Van Geloven wil ook graag een bijdrage leveren aan het creëren van een feestje waar dat soms even niet vanzelfsprekend is of waar de mogelijkheden er even niet zijn.

Van Geloven

Mora haalt partij Kipkorn terug uit winkels Albert Heijn, Jumbo en Nettorama

Mora heeft besloten om een beperkt aantal producten met de naam Mora Kipkorn uit de markt te halen. Door een fout in de productie heeft de metaaldetectie niet goed gefunctioneerd, waardoor het mogelijk is dat een kleine partij van dit product in de markt metaaldeeltjes bevat.

Van Geloven

Wij zijn super trots met het winnen van de Industributie-Trofee! De Nederlandse supermarktketens beoordeelden ons als beste merkartikelenfabrikant in de categorie diepvries.

Bedankt voor deze waardering!